Kurser och behandlingar

Om oss......

Jag heter Rose-Marie men har kallats för Stina i många år. Jag har levt ett brokigt och händelserikt liv. Gått igenom en hel del svåra stunder som jag idag förstår att de ska vara för att jag idag kan hjälpa andra i liknande situationer. Har stor empati för allt och alla, formligen älskar att hjälpa andra människor. Har en stor förståelse för vad man kan gå igenom och försöker alltid att finna enkla lösningar. Annars lever jag ett ganska vanligt liv. Bor i en liten ort i Småland med min man och två små hundar. Har fem barnbarn som jag älskar över allt i åldrarna 9-22 år. Dom är helt underbara.

Mina intressen har varit och är att utveckla min egen andlighet, medialitet och healingförmåga. Försöka förstå den, förstå vad jag skulle göra med den. Finna min egen livsväg och att på ett enkelt och effektivt sätt ta mig tillbaka på den när jag svängt av någonstans. Andra stora intressen jag har är som att bygga dockhus, göra miniatyrer, teckna, måla, trädgård, göra om gamla möbler

Idag är jag otroligt stolt över mig själv och de fina utbildningar jag gått. Det började med Reiki i alla steg och idag är jag en otroligt stolt Reiki master.

Har även gått Karuna Reiki vilket känns helt underbart och stärkt upp mig och min Reiki

Har även gått Nefertiti Kosmisk healing steg 1, 2, 3 och lärar delen. En helt underbar healing där man arbetar i team med änglarna, mästarna, gudinnorna och de galaktiska guiderna.

Har under 1 år och 3 månader gått Esoterisk Rådgivare och medium. En helt otrolig utbildning som fick mig att vakna på många sätt och framför allt inse vad jag kan. Har där fått kosmos bästa nycklar för att kunna hjälpa både mig själv och andra vidare i livet. Jag har mött så många fantastiskt underbara ljusvarelser som änglar från alla nivåer, guider, uppstigna mästare, gudinnor och många fler. 

Nu är jag en glad och lycklig Sann Essens ängla medium. En fantastisk kurs som fick många pusselbitar att ramla på plats. Där jag äntligen fick möta tre av mina guider som jag bara letat efter under lång tid. De tre är med mig i allt och är helt underbara änglar.

Är även utbildad änglakorts läsare med Doreen Virtue's kortlekar. Använder även andra men Doreens ligger mig varmast om hjärtat.

Under den här resan har jag skapat Melamy Kursgård, Melamy står för mina två äldsta barnbarn Mikaela och My. En gård med mycket personlighet, värme och kärlek.

Reikins 5 principer

Kyo dake wa

Okula

Shinpai suna

Kansha shite

Go wo hage me

Hito ni shinsetsu ni

- just idag

- bli inte arg

- oroa dig inte

- var tacksam

- arbeta hårt

- var vänlig

mot andra