Kurser och behandlingar

Änglarna finns

Den här helgen kommer gå helt i änglarnas tecken, vill lära ut enkelheten i att ha kontakten med änglarna. Hur vi kan låta dem bli mer delaktiga i våra liv. Känna hur underbart det är att få ha dessa ängla vänner hos oss 24 timmar om dygnet. Under den här kursen kommer vi att bekanta oss med en hel del av de änglar som finns nära oss men även de högsta änglarnas rike.

Mitt första medvetande möte med ärkeängeln Aurora varpå en kurs i verdic art, vi fick i uppgift att måla en känsla. Det skulle bara komma färg och inte vara så tydligt vad det skulle föreställa. Jag stog vid staffliet med färger och penslar och funderade. Hittills har jag bara målat bilder som föreställde något, plötsligt börjar jag att måla.

När jag var klar så hade jag målat en ängel bakifrån i härligt lila klänning och fantastiska vingar, hon kommer med överflödets bägare som det bara går att hälla ur. Hon vill så gärna hjälpa till och berättar att hela universum är fylld med skatter till oss alla. Med skatter menar hon att det inte bara är pengar. Det kan lika gärna vara kärlek, hon vill att vi fylls av kärlek. Vidare berättar hon att när vi släpper in kärleken helt ärligt och sant i våra hjärtan så kommer bägaren att rinna över och universum vet vad just du behöver.

Så finurligt de ordnat allt för oss och vi är så tröga på att hämta ner det som är ämnat för oss. Känns lite som att vi har svårt för att tro att just jag är värd det. Så fylld dig med självkärlek och känn när bägaren rinner över på just dig.

Det var ett kort möte men som lämnade mycket eftertanke. Jag funderade länge och väl på hur och vad jag skulle behöva göra för min egen del. Det var svårt för mitt lilla ego ville fram med hela listor på allt jag skulle be om. Till slut kom jag på att om jag verkligen försöker leva i kärlek, av kärlek så kanske helt förbehållslöst utan krav. Så att de såg mig och belönade mig ur bägaren. Jag har idag blivit belönad på många olika sätt, fått många nya insikter, lärt mig mycket både om mig själv och andra, att inte ta någon för given. Jag har fått en massa kärlek från andra som i sin tur hjälper mig att se på mig själv på ett nytt sätt.

Kursens innehåll:

Vi kommer att lära oss hur vi varje dag kan anlita ängladepartementet och se allt det goda de kan göra för oss

Arbeta med ärkeänglarna

Ängla detox

Änglameditationer

Änglahealing

Starlights bibliotek

Ängla kort

Änglabrev

Hela kursen är ned kanaliserad och det finns ett färdigt kompendier. Som det alltid är när jag håller kurs så kommer det mer som de vill att jag ska lära ut, det beror mycket på gruppen och vad de tycker saknas för gruppen. Ingen är gladare n jag att få ha glädjen att dela med mig av mitt sätt att arbeta med änglarna.

Efter avslut på kursen får man ett diplom att man deltagit

Kursavgift:

2900 kr

I det ingår kurs, kompendiet, all mat, fika och snacks, diplom

Anmälningsavgiften är 500 kr och återbetalas inte vid avhopp. Resterande betalas in 2 veckor innan kursstart.