Kurser och behandlingar

Torsdag den 1 september 2016

Det var för flera år sen som mina tankar kom att ha en liten udda annorlunda kursgård. Ett ställe dit alla ska få känna sig omhändertagna, kunna utveckla sig i sitt egna arbete med sig själva. Där vi tillsammans kan följa sina egna och andras framsteg till den sanna kärleken i oss själva. Där vi kan få känna oss så unika som vi alla är. Där inget är rätt eller fel. Tillsammans med mina båda passioner i livet skapa kursgården. Det andliga, själsliga växandet och de udda annorlunda antika, vintage prylar och möbler jag alltid omgett mig med. Det ska andas Stina om hela stället. Samtidigt som det hela tiden kommer att förändras i takt med att vi växer.

Min dröm var ett ställe där jag skulle kunna laga maten själv, inreda med allt jag samlat på mig. Ett ställe fyllt av underbara energier. Varmt, ljust och kärleksfullt. Det ska stråla om hela kursgården.

Vägarna dit har varit många och långa. Det var när jag gick en kurs som Esoterisk rådgivare och medium som det bara slog mig att nu var det dags. Samtidigt gick jag en healingkurs Nefertiti Kosmisk healing, jag har Reiki redan innan. Två helt fantastiska healingformer. Tänkte att huset vi bor i skulle passa. Bara att stänga ner butiken Stina's Slitna Ting och lägga ut allt det på webben.

Det blev ett större jobb än jag tänkt mig men vilken glädje när jag såg utvecklingen och hur bra det kändes.