Kurser och behandlingar

Melamy Kursgård

Här har vi lagt ner våran själ för att skapa en liten men mysig kursgård. Där varje sak placerats med stor kärlek och med en viss betydelse. Den är inredd med både gammalt och nytt i en charmig blandning. Det finns många olika stilleben att vila ögonen på. Allteftersom kursgården växer eller att en kurs är avslutad så förändras interiören. Nya energier behöver få plats och gamla försvinna.

Jag finner en enorm glädje i att göra i ordning inför en ny kurs, pynta och fixa så att alla som kommer hit ska trivas.

Äntligen har jag fått utlopp för all den kreativitet jag har, allt samlande på möbler och saker som har kommit till sin rätt... känns lika fantastiskt som när jag hittade Reikin samma känsla av värme, kärlek har jag använt när jag skapat Melamy Kursgård.

För den som vill gå undan och meditera eller bara få sitta ifred och ta in och sortera alla intryck så finns det plats för det också. Ibland när man är i så mycket energier kan det vara skönt att få en stund i stillhet och ensamhet. Det finns även plats för att umgås och sitta och prata, kanske man vill dela med sig av de kunskaper eller upplevelser man har eller har haft

Maten lagar jag själv från grunden. Mycket vegetariskt och fisk. Om det är någon med laktos, gluten eller viss form av allergier så är det bra om jag får veta det i god tid. Det enda jag inte kan ta hänsyn till är om man går på olika dieter. Det går inte att laga mat själv.

Våran målsättning är att alla ska trivas och må bra. Känna att man kan slappna av och utvecklas med de kurser man valt att gå här. När man kommer hit så blir man mottagen med mycket värme och kärlek det har jag mycket av och delar mer än gärna med mig av det. Jag försöker att ta mig tid med var och en som kommer och möta upp personen där man är i sin egen utveckling.

Jag har valt att ha mindre grupper för att alla ska hinna med, slippa känna osäkerhet över sin egen kunskap. Det kan ibland vara så att när man sitter och pratar och går igenom upplevelser så kan någon behöva extra hjälp för att förstå eller att man behöver få öva mer på ett specifikt ämne. Ingen ska någonsin behöva känna sig dum över att fråga eller undra över något. Inga funderingar eller frågor är varken för små eller tokiga. Vår förhoppning är att alla ska få de svar de behöver för sin egen utveckling.

Vi har mycket övningar under varje kurstillfälle så man får känslan inom sig själv att jag kan.

På en kurs så är det olika sammansättningar och olika kunskapsnivåer, det är det som känns så underbart att möta alla på den nivån de är.

På lördagskvällarna brukar jag hitta på något vi alla kan göra tillsammans oftast blir det något kreativt.