Kurser och behandlingar

Hitta ditt hjärtas sanna du

Under den här helgen har jag tänkt att vi ska försöka hitta vägarna som gör oss starka, hela och mer klara med vad vi vill. Få ett inre lugn och en beslutsamhet, våga vara oss själva. Starka i vår tro ur vårt alldeles egna hjärta. Kunna hantera olika situationer på ett mera positivt sätt, slippa få ångest eller panik för vad vi gör eller inte gör. Lära oss att lyssna och se utifrån vårt eget hjärta.

Hela helgen bygger på en slags retreat fast lite omvänt. Jag vill att man ska kunna få prata om man vill. Men också få vara i tystnad om det känns mer rätt. Jag vill att vi ska få möta andra som vaknat upp, se att vi inte är så fåniga eller drömmare.

Jag har utbildat mig till lärare för flera olika healingmetoder, esoterisk rådgivare, medium, änglamedium. Det är mina nycklar som vi kommer att använda och av allt jag lärt mig på kurser och av livet. En del material är ned kanaliserat från mina änglar och guider jag har runt omkring mig.

En del har jag hämtat från Akasha, Änglabiblioteket, Mästarbiblioteket och Stjärnbiblioteket. Vidare har jag alltid älskat att hjälpa, lyssna och ta hand om andra människor. De som kommer hit ska verkligen få känna sig unika och älskade där de står för stunden och i sin egen utveckling. Här delar vi med oss av värme och kärlek

Vad helgen kommer att innehålla:

Vi ska lära oss att vandra i oss själva och vårt innersta 

Lära oss att släppa gamla mönster

Meditera

Göra visionstavla

Lära oss att manifestera 

Öppna vårt hjärta

Framför allt lära oss att förlåta

Det här är ett axplock av helgen, det kommer att innehålla en hel del mer. En del kan bli ändrat på grund av sammansättningen i gruppen. Kärnan i kurs är det samma ändå.

Kursen är över en helg lördag till söndag. Tiderna är kl 9 - 17 båda dagarna.

Priset för kursen: 2900 kr

Då ingår mat och material