Kurser och behandlingar

Kurser

Här kan ni få information om de olika kurser som kommer att hållas här. Vissa av kurserna med mig som lärare. En del andra kurser har jag bjudit in andra lärare.

Vi kommer också att varannan månad ha en Andlig bara vara helg ett slags retreat fast inte helt i tystnad. En helg där man kan få umgås med likasinnade. Tyvärr är vi många därute som känner oss alldeles ensamma i vår andlighet. Man behöver varandra i sin egen utveckling. Få prata och ventilera olika upplevelser man har och har haft.

Alla kurser anmäler man till Kursgården antingen via mejl, telefon eller i kontaktformuläret som finns vid varje kurs alla dessa uppgifter står under fliken kontakt.

Samtidigt med anmälan betalar man in 600 kr, det dras av från kursavgiften. Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte . Om det inte är så att man ångrar sig inom 14 dagar. Då återbetalas anmälningsavgiften. Jag har varit i kontakt med konsumentverket och anmälan är bindande vid telefonsamtal, mail eller vid muntlig överenskommelse.

Du ska alltid få information om ångerrätten

De viktigaste delarna i lagen för dig som konsument är ångerrätten och den information har du på Konsumentverkets hemsida

Resterande betalas senast 14 dagar innan kursstart. 

Vårt mål är att få alla att trivas och känna att man får den utveckling som man verkligen vill ha när man går en kurs.

Om det finns intresse att organisera kurs på sin hemort så kommer jag gärna och håller en kurs för er. Det ni behöver göra är att ordna med lokal och hjälpa till att få några kursdeltagare. Sen skickar jag ut ett event om det. Det minsta antalet deltagare är 6 stycken

Längre fram mot vintern kommer jag även att ha kurser i Reiki alla tre stegen

Under 2017 så kommer vi att lägga ihop kursavgiften och för maten så det blir lättare för alla parter. Självklart kommer det att finnas pris för enbart kurs. Det är bara att höra av sig om det är något ni funderar på eller som känns oklart. 

Önskar alla som vill hjärtligt välkomna till oss

Stina